dobroge.tv

Live

INCENDIUL DE LA INFECȚIOASE. Șefa Secției ATI, resuscitată după ce a inhalat foarte mult fum

INCENDIUL DE LA INFECȚIOASE. Șefa Secției ATI, resuscitată după ce a inhalat foarte mult fum
01 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de ATI. Au fost activate planul roşu de intervenţie, dar şi planul alb. Pompierii au reușit să stingă flăcările în jurul orei 10.55. 7 persoane și-au pierdut viața, până în acest moment.

CITEȘTE ȘI: FILMUL UNEI TRAGEDII. Oameni care au venit la spital să se salveze au murit în chinuri! Durere şi revoltă la Infecţioase în timp ce corpuri carbonizate sunt scoase pe targă

Potrivit managerului spitalului, șefa Secției de ATI a Spitalului de Boli Infecțioase a fost resuscitată la fața locului, după ce a inhalat foarte mult fum. De asemenea, potrivit declarațiilor acesteia, femeia ar fi rămas în urmă pentru a decupla toți pacienții aflați la ATI, cu scopul de a-i salva.

Procedura de incendiu prevede oprirea curentului electric, motiv pentru care pacienții internați la Terapie Intensivă nu mai puteau fi ventilați mecanic, menționează managerul. Aceasta a transmis că secția ATI a spitalului a fost în totalitate distrusă.

Potrivit informațiilor noastre, șefa Secției de ATI a fost resuscitată cu succes și transportată la Spitalul Județean Constanța pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Stela Halichidis a afirmat că toate defecţiunile au fost remediate. 

Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. (...) Totul a funcţionat, dar s-a produs un necaz. O să vedem de la ce. (...) Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat, nu era nimic în neregulă”, a transmis Stela Halichidis. 

 Întrebată despre instalaţia de detecţie fum, ea a răspuns: „E un proiect european de reabilitare energetică în care era prevăzută această instalaţie de detecţie şi stingere a incendiilor”. 

Directorul unităţii medicale a menţionat că reţeaua electrică a fost verificată şi nu exista nimic în plus în priză în afară de aparatura medicală. 

La întrebările jurnaliştilor referitoare la situaţia unităţii, modul în care era organizată secţia şi dacă s-au luat toate măsurile pentru a evita o astfel de tragedie, Halichidis a răspuns: „Mie mi-e rău, ce vreţi, să mor acum?

Mai multe detalii despre subiect: UPDATE. Situaţie dramatică la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Oamenii sunt scoşi pe targă, a fost activat planul ROŞU, sunt mai mulţi morţi

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233