dobroge.tv

Live

Masca de protecţie, obligatorie în Spania

09 iulie 2020
Publicitate

Virusul se întoarce în Spania. Masca de protecție devine obligatorie și în spațiile deschise. Cetățenii din regiunea Catalonia vor fi obligați să poarte mască de protecție a nasului și gurii nu doar în spațiile închise, ci și atunci când ies pe stradă.

Spania este îngrijorată de creșterea numărului de noi îmbolnăviri cu Covid-19, și după ce a instituit carantina în unele regiuni, introduce obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise.

Măsura va fi aplicată de miercuri de autorităţile regionale de apărare civilă.

Purtarea măștii va fi obligatorie în spațiile deschise din Catalonia, doar atunci când între persoane nu poate fi menținută o distanță de cel puțin 1,5 metri.

Oficialii încearcă astfel să limiteze răspândirea noului coronavirus, măsură complementară luată după ce au decis ca regiunea catalană Segria, unde locuiesc 200.000 de oameni, să revină la măsurile de izolare pentru o perioadă de două săptămâni. În acest interval oamenii vor putea ieși doar prin punctele de control ale Poliției și doar pentru a merge la serviciu.

70.000 persoane sunt în carantină și în regiunea Galicia, în La Marina, și nu au voie să plece din zonă, fiind interzise adunările cu mai mult de 10 persoane. Spania este una dintre țările cele mai afectate de îmbolnăvirile cu Covid-19, având al nouălea bilanț la nivel mondial: 252.130 cazuri și 28.392 decese.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233