dobroge.tv

Live

Românii care ajung în Olanda trebuie să stea în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile

11 iulie 2020
Publicitate

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că, începând din 9 iulie, cetăţenii care ajung din România în Olanda trebuie să stea în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile. De asemenea, toţi pasagerii cu vârsta peste 13 ani trebuie să completeze o declaraţie de sănătate pe propria răspundere.

Ambasada României la Haga a anunțat că, începând cu data de 9 iulie, cetăţenilor care se deplasează din România în Olanda le este recomandată ferm autoizolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, din momentul intrării pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos. 

Potrivit Ministerului Olandez al Sănătăţii, toţi pasagerii cu vârsta peste 13 ani care pleacă, sosesc sau tranzitează aeroporturile din Regatul Ţărilor de Jos, indiferent de țara din care sau spre care călătoresc, au obligaţia de a completa o declaraţie de sănătate pe propria răspundere. 

Personalul din cadrul aeroportului va efectua verificări aleatorii ale pasagerilor, solicitând prezentarea declaraţiei completate şi semnate. Românii pot solicita asistenţă consulară la Ambasadei României la Haga. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, au la dispoziţie un telefon de urgenţă. 

Pentru românii care călătoresc în străinătate, acestia au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233