dobroge.tv

Live

Eşec la discuțiile dintre Cioloș, Cîțu, Kelemen și Pambuccian. Florin Cîţu: ''Astăzi nu a fost nicio concluzie''

Eşec la discuțiile dintre Cioloș, Cîțu, Kelemen și Pambuccian. Florin Cîţu: ''Astăzi nu a fost nicio concluzie''
13 octombrie 2021
Redactia DTV

S-au încheiat discuțiile dintre Cioloș, Cîțu, Kelemen și Pambuccian. Cioloș nu s-a înțeles cu liderii PNL și UDMR. Liderul PNL, Florin Cîţu, a declarat la ieşire că nu a fost nicio concluzie.

”Am acceptat această întâlnire din respect pentru români şi pentru mandatul pe care l-a dat preşeditele Klaus Iohannis domnului Dacian Cioloş. Astăzi nu a fost nicio concluzie în această discuţie. Am spus şi în această întâlnire că mi se pare normal ca cei care au declanşat criza – coaliţia AUR, USR, PSD – să vină şi cu o soluţie. Am primit mandatul domnului Dacian Cioloş”, a declarat preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cţu, la finalul discuţiei cu Dacian Coloş.

Întrebat care este mandatul lui Dacian Cioloş, Cîţu a afirmat: ”Doreşte să refacă coaliţia şi să mai discutăm (...) Noi vrem ca România să nu rămână în criză, dar soluţia trebuie să vină de la cei care au aruncat România în criză”.

”Un alt mesaj pe care l-am transmis a fost acela că, atunci când a fost la Controceni USR, probabil a avut o majoritate în spate dacă l-a propus pe domnul Dacian Cioloş”, a adăugat Cîţu, precizând că este roulul premierului desemnat să facă o majoritate.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233