dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se amenajează locuri de parcare strada Liliacului

14 octombrie 2021

Infrastructura orașului Constanța continuă să fie reabilitată. Imediat ce vremea le-a permis, muncitorii au reluat lucrările de modernizare a străzilor și trotuarelor din municipiu. Astăzi, aceștia s-au aflat pe strada Liliacului din Km 4-5. După ce s-a turnat asfaltul, echipele municipalității au trasat liniile de delimitare a locurilor de parcare. Oamenii speră să fie făcute și căile de acces destinate pietonilor.

În continuare, pe strada Liliacului muncitorii lucrează la modernizarea infrastructurii rutiere.

Concret, este vorba de tronsonul delimitat de strada Pandurului și strada Progresului, din km 4-5. De asemenea, a fost recondiționată cu asfalt și porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole. Mai mult decât atât, muncitorii au trasat și liniile care delimitează locurile de parcare.

Constănțean: Normal că era și nevoie.

Reporter: Deci vă bucură.

Constănțean: Da, bineînțeles. Mă uit cu plăcere.

Cei care locuiesc în zonă speră ca muncitorii să reabiliteze și trotuarele.

Pe trotuarul ăla mă chinuiam că erau mașinile trase foarte aproape”, spune o constănțeancă.

Constănțean: Să vedeți cum este strada la nivelul bordurii, când plouă.

Reporter: Deci nu sunteți mulțumit?

Constănțeancă: Dacă vine apa înăuntru, în bloc îți vine dacă nu iese lumea ca să scoată apa. Din această săptămână, au început lucrările de modernizare a suprafeței pietonale și de pe strada Remus Opreanu. Aici se va reface infrastructura trotuarelor cu borduri și dale de granit. De asemenea, în zona Dacia, se va reabilita căile de acces către blocurile de pe aleile Mimozelor și Brândușelor.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233