dobroge.tv

Live

Certificatul verde golește sălile de fitness din Constanța: „Au scăzut și vânzările și numărul abonaților”

14 octombrie 2021
Publicitate

Și la sălile de fitness certificatul verde este obligatoriu. Singurii care mai pot veni sunt cei vaccinați. Motiv pentru care, acestea sunt tot mai goale. Constănțenii care încă nu s-au imunizat au fost nevoiți să își suspende abonamentele. De cealaltă parte, administratorii spun că au luat toate măsurile de prevenție pentru ca toți clienții lor să poată face mișcare în siguranță.

Sălile de fitness se golesc pe zi ce trece deoarece încă există mulți constănțeni care amână vaccinarea. Cei care nu doresc să se imunizeze sunt nevoiți să își suspende abonamentele până când vor putea prezenta certificatul verde la intrarea în sala de fitness. Pentru manageri, acest lucru duce la pierderea unor clienți și implicit, la scăderea vânzărilor.

Da, într-adevăr, odată impusă această regulă, numărul clienților s-a mai diminuat. Am înghețat abonamentele pentru cei care nu au încă vaccinul și certificatul emis. Într-adevăr au scăzut și vânzările și numărul abonaților, dar avem speranța că o se ne revenim și o să fie din ce în ce mai bine”, a declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

Certificatul verde este obligatoriu la intrarea în sălile de fitness. Cei care s-au imunizat și doresc să facă sport sunt așteptați de antrenori în condiții de siguranță.

Măsurile pe care autoritățile le-au impus și pe care administratorii sălilor de forță le respectă nu sunt suficiente. Și cei care aleg să facă mișcare sunt nevoiți să se conformeze unor reguli de igienă pentru ca ei și cei din jur să fie în siguranță.

Sugerăm oamenilor să aibă prosopul lor la ei. Le sugerăm să-și pună și mănuși în timpul antrenamentelor. Plus că avem peste tot, în toate colțurile sălii tot felul de dispozitive cu geluri, cu spray, cu orice, numai ca să fie totul cât mai ok”, a mai declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

Cu toate acestea, constănțenii care au ales să se vaccineze consideră că sportul îi menține sănătoși iar obligativitatea prezentării certificatului la intrare le oferă un plus de siguranță. Mai mult, dispenserele cu soluții dezinfectante sunt amplasate la tot pasul.

Mi se pare sigur întrucât la intrare de vreo trei săptămâni ne verifică cu cod QR și chiar sunt riguroși la verificare”, spune un constănțean.

Este foarte sigur. Este un loc unde faci activitate sportivă și îți menții sănătatea”, spune un alt constănțean.

Administratorii sunt optimiști și speră ca oamenii să se imunizeze în număr cât mai mare pentru a putea reveni la normal. Aceștia abia așteaptă ca sălile să se aglomereze și să revină la activitatea de altă dată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233