dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: bulevardul Mamaia este în plin proces de reabilitare

15 octombrie 2021
Publicitate

Străzile și trotuarele din mai multe cartiere a orașului Constanța au fost reabilitate în această săptămână. De pildă, pe bulevardul Mamaia, au continuat lucrările și astăzi. O porțiune de drum a fost decapată și s-a turnat piatră. De asemenea, și căile pietonale vor fi modernizate. Mai mult, muncitorii vor reconfigura și scuarul median.

Continuă lucrările de reabilitare a bulevardului Mamaia din municipiul Constanța. În această dimineață, echipele municipalității au lucrat pentru a moderniza covorul asfaltic.

Infrastructura pietonală de pe bulevardul Mamaia este în curs de modernizare. Porțiunea delimitată de strada Renașterii și strada Patriei a fost decapată.

Cred că este o idee bună dacă este puțin lărgită pentru că este foarte aglomerat tronsonul acesta până în bulevardul Mamaia”, spune o constănțeancă.

De asemenea, pe tronsonul cuprins între străzile Mircea cel Bătrân și Nicolae Iorga, se vor reamenaja și trotuarele cu pavele moderne.

Bineînțeles că era necesar. În primul rând trotuarele, partea din mijloc care nu știu ce configurație va avea, dar cred că s-au gândit bine să fie un flux mai ca lumea”, spune un constănțean.

Trotuarele trebuiesc făcute pentru că pietonii trebuie să sară de pe o parte pe alta ca să traverseze”, spune o constănțeancă.

Tot pe bulevardul Mamaia, scuarul median va fi reconfigurat pentru a fi create noi breșe de întoarcere pe fiecare sens de mers. În paralel, echipele municipalității lucrează și pe strada Remus Opreanu, aleile Mimozelor și Brândușelor din zona Dacia și pe străzile Muscel și Scheia din cartierul Baba Novac. Șoferii și pietonii sunt sfătuiți să fie atenți și să respecte toate indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233