dobroge.tv

Live

Imunizare la cumpărături: un nou centru de vaccinare va fi deschis într-un mall din Constanța

15 octombrie 2021
Publicitate

Cei care se află la o sesiune de cumpărături sau au ieșit să se relaxeze în mall vor putea să se și vaccineze. Un nou centru de imunizare a fost deschis în incinta spațiului comercial din Parcul Tăbăcărie. Decizia a fost luată pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să aștepte chiar și o oră pentru a-și administra serul anti-COVID-19. De pildă, astăzi la Pavilionul Expozițional s-au vaccinat, în doar câteva ore, peste 700 de persoane

Crește numărul persoanelor care doresc să se imunizeze. Pavilionul Expozițional rămâne locația cea mai aglomerată unde constănțenii aleg să vină pentru a se vaccina, însă autoritățile caută să le ofere acestora și alternative care să îi scutească de statul la coadă. Tocmai în acest sens, un nou centru a fost deschis în incinta unuia dintre mall-urile din orașul Constanța.

Fluxurile merg la maxim, lumea încă vine. Dacă o să înceapă să vină mai mulți vom fi nevoiți să deschidem și celelalte fluxuri. Îi așteptăm în număr cât mai mare”, a declarat dr. Bogdan Stoleru, coordonator centru de vaccinare Pavilionul Expozițional Constanța.

Tot mai mulți constănțeni doresc să se imunizeze. De aceea, pentru a nu se crea aglomerație, un nou centru de vaccinare a fost deschis într-unul dintre centrele comerciale constănțene.

Totuși, încă există constănțeni care nu au aflat de această inițiativă dar se arată încântați. Spun că deschiderea unui nou centru confirmă interesul tot mai mare al constănțenilor pentru vaccinare.

Foarte bine. Sigur că da. Nici nu știam, dar e foarte bine. Să se deschidă mai multe, dar trebuie să și vină oamenii”, spune o constănțeancă.

Foarte bine. Se mai duc oamenii și în partea cealaltă și nu mai e aglomerație aici”, spune o altă constănțeancă.

Nu știam și probabil este benefic dacă este un număr mare de persoane care doresc să se vaccineze”, spune o altă constănțeancă.

Pentru a veni în ajutorul personalului medical, noul centru își propune să reducă fluxul de persoane care aleg să se vaccineze în incinta Pavilionului Expozițional. Cei care se relaxează în mall sau se află la o sesiune de cumpărături, vor putea să se imunizeze pe întreaga perioadă a lunii octombrie. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică sunt mulțumiți că au ales acest centru comercial deoarece oamenii au venit în număr mare pentru a-și administra serul anti-COVID-19.

În cel în care am decis să redeschidem un punct de imunizare care va funcționa în perioada 15-31 octombrie, s-au vaccinat mai multe persoane decât în restul. DSP Constanța vine în întâmpinarea oricărui agent economic care dorește să se implice în campania de vaccinare”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt al Direcției Publice de Sănătate.

Pe măsură ce rata infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 este în creștere, tot mai mulți constănțeni și-au manifestat dorința de a se vaccina. În prezent, pe raza județului Constanța s-au imunizat peste 250.000 de persoane cu schema completă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233