dobroge.tv

Live

Doi tineri i-au furat unui minor banii și telefonul, în Gara din Constanța

Doi tineri i-au furat unui minor banii și telefonul, în Gara din Constanța
16 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un băiat de 16 ani a fost tâlhărit de doi tineri, în zona Gării CFR din Constanța. Adolescentului i-au fost furați 200 de lei și telefonul mobil. De asemenea, înainte de a pleca, cei doi l-au amenințat cu un cuțit. Întâmplarea a fost povestită de o rudă a minorului pe o rețea de socializare:

Nepotul meu în vârstă de 16 ani a fost tâlhărit ieri 15.10.2021 în gara Constanța lângă trenuleț, de doi tineri până în 25 de ani unu avea barbă și puțin plinuț în jur 1,65m celălalt în jur de 1,70m /1,75m avea bretonul blond. Au venit la el i-au cerut o țigare copilul a spus că nu fumează și nu are. Vânzând ce aceștia tot nu pleacă copilul a scos portofelul să-i dea 3 lei să își cumpere o țigară moment în care unul dintre tineri i-a luat portofelul din mână și i-a scos banii din el apoi i-a aruncat portofelul înapoi, în tot acest timp cel de-al doilea tanar și-a pus sticlă de suc lângă lângă telefon când au plecat au furat și telefonul și bani, nu înainte să plece au scos un cuțit în jur de 30 de centimetri la copil și i-a spus că dacă sună la poliție îl omoară

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat în stația CFR Constanța, un minor, de 16 ani, ar fi fost deposedat, prin amenințare, de 200 de lei și un telefon mobil, de către două persoane necunoscute care, după comiterea faptei, ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Sursă foto: ordinea.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233