dobroge.tv

Live

Viitorul a făcut instrucție cu Academica

13 iulie 2020
Publicitate

FC Viitorul defilează în play-out-ul campionatului. Formația lui Gheorghe Hagi a făcut spectacol contra Academicii Clinceni și a câștigat partida de sâmbătă cu scorul de 5-0. Cu un avans de 16 puncte față de locul de baraj și doar cinci meciuri rămase de disputat, constănțenii sunt la o victorie distanță de a-și asigura și matematic prezența în sezonul viitor al Ligii Întâi.

Partida cu Academica Clinceni a debutat cu o întârziere de aproape 20 de ore, după ce câteva dintre rezultatele analizelor împotriva coronavirusului au fost neconclundente la ora programată inițial. Chiar și așa, Gheorghe Hagi a reușit să își țină conectați jucătorii la miza meciului, iar asta s-a văzut pe terenul de joc. Rivaldinho a deschis scorul în prima repriză, ptr ca Dusaut (se citește DUSO) să dubleze avantajul Viitorului la șapte minute după revenirea de la cabine. Pe finalul meciului, ilfovenii au picat fizic iar trupa lui Gheorghe Hagi s-a dezlănțuit. Rivaldinho a reușit dubla în minutul 75, pentru ca imediat după el Gabi Iancu să își treacă și el numele pe lista marcatorilor cu alte două goluri. S-a încheiat 5-0 pentru FC Viitorul care bifează astfel a cincea victorie din play-out și este ca și ieșită din calculele retrogradării.

De partea cealaltă, subțirimea lotului dar și efortul depus de la reluarea campionatului, cu meciuri disputate la trei zile, încep să își pună amprenta asupra jucătorilor de la Academica Clinceni. Ilfovenii au 26 de puncte după 9 runde, însă avansul de patru lungimi față de locul de baraj nu este o garanție că se vor salva de la retrogradare. În partida următoare, programată peste o săptămână, FC Viitorul poate să își asigure și matematic prezența în următorul sezon al Ligii Întâi, când trupa lui Gheorghe Hagi va juca în Moldova, contra Politehnicii Iași.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233