dobroge.tv

Live

Mizerie de neimaginat și nicio regulă de igienă la un camping improvizat pe plaja din Tuzla

13 iulie 2020
Publicitate

Primăria din Tuzla a început astăzi verificarea tuturor construcțiilor de lângă plaja comunei. Trebuie să afle care dintre ele au avize legale și care nu, iar acestea din urmă vor fi demolate. Plaja Tuzla a fost controlată timp de 2 zile la rând de Protecția Consumatorului, Medicină Publică și Garda de Mediu iar inspectorii s-au îngrozit. Au găsit locații insalubre, construcții ilegale de alimentație publică, și cazări încropite printre gunoaie - așa arată bilanțul raziei.

La primul control pe plaja Tuzla, Protecția Consumatorului semnalat o mulțime de nereguli legate de comerțul cu alimente și lipsa regulilor elementare de igienă. Imaginile au fost trimise la perfectură, iar câteva zile mai târziu controlul a fost reluat cu toate instituțiile publice din turism.

Mai mulți localnici au construit un camping improvizat pentru cazarea turiștilor fără însă facilități sanitare, grupuri sociale și toalete care să respecte normele de igienă publică. Nicio construcție nu avea autorizație și nici avize de la sănătatea publică.

Toți proprietarii au primit somație să-și strângă lucrurile și să plece, pentru ca în final construcțiile să dispară iar zona să fie eliberată. Primăria Tuzla va identifica toate construcțiile și va stabili care este ilegală că să fie demolată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233