dobroge.tv

Live

Se închid cluburile? Ministrul Muncii, în vizită surpriză pe litoral

13 iulie 2020
Publicitate

Lipsa măștii sau purtarea ei sub bărbie, aglomerație în cluburi sau la terase, culoare de intrare-ieșire marcate corespunzător, însă care nu se respectă. Acestea sunt doar câteva dintre neregulile descoperite pe litoralul românesc în acest weekend. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a făcut o vizită fulger în Mamaia și Constanța. Concluzia a fost una simplă, agenții economici de pe litoral ar trebui să se implice mai mult pentru a preveni creșterea numărului de cazuri de infecție cu COVID-19.

Guvernul nu dorește să închidă localurile de pe litoral, însă sănătatea angajaților și a clienților trebuie să fie protejată. Este concluzia, ministrul Muncii. Violeta Alexandru a verificat în acest weekend mai multe cluburi, terase și supermarketuri de pe litoral. 

Una dintre concluziile ministrului este aceea că se fac rezervări în anumite localuri peste numărul optim necesar. Ca soluție, Violeta Alexandru le-a transmis patronilor că pot apela cu încredere la Jandarmerie pentru a gestiona mai bine situația. Au fost descoperite și cîteva nereguli. Printre acestea se numără purtarea incorectă a măștii. De exemplu, un angajat dintr-un supermarket din Constanța a fost sancționat. 

Ministrul Muncii a mai spus că mesele din localuri ar putea fi distanţate mai mult. De asemenea, în acest moment nu se ia în calcul închiderea unei stațiunii. În concluzie, ministrul Muncii a ținut să menționeze că „ținta Guvernului nu este să închidă agenții economici, ci să se implice mai mult în organizarea spațiului” și să fie mai responsabili atunci când vine vorba de sănătatea angajaților și a clienților.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233