dobroge.tv

Live

Gata cu mașinile în zona plajei 3 Papuci

13 iulie 2020
Publicitate

Slalom printre mașini, pe plajă, pentru a ajunge la șezlonguri. De asta aveau parte constănțenii și turiștii care mergeau în zona 3 Papuci din Faleză Nord. Autoritățile au decis să restricționeze accesul autoturismelor pentru ca plaja să nu mai transformată în parcare publică. Chiar și așa, au fost și șoferi care au vrut să treacă de bariera amenajată recent în zona. Nu au putut! Accesul este supravegheat 24 de ore din 24 de un echipaj al Poliției Locale.

An de an, oameni lipsiți de bun simț și mult prea comozi vin cu mașinile personale cât de aproape pot de plajă. Mai mult, unii consideră nisipul parcare publică, spre nemulțumirea cetățenilor responsabili. Exact așa era situația și în zona 3 Papuci din Faleză Nord.

Situația a fost posibilă pentru că, susțin reprezentanții Administrației de Apă Dobrogea Litoral, terenul a fost intabulat de municipalitate. Într-un final, au intervenit și autoritățile, iar Poliția Constanța a solicitat municipalității să ia măsuri pentru restricționarea accesului autoturismelor în zonă. La fața locului este prezent și un echipaj de la Poliția Locală, pentru a-i pune la curent pe șoferi cu noua regulă, de care mulți încă n-au aflat. 

Cei care au mers luni pe plajă, mai mult ca să se plimbe, pentru că vremea nu a fost frumoasă, au spus că decizia luată de autorități este binevenită. Potrivit legislației în vigoare, circulația sau staționarea autovehiculelor pe plajă, cu excepția celor care asigură intervenții și a utilajelor de întreținere, este contravenție și se amendează cu sume între 10.000 și 20.000 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233