dobroge.tv

Live

Greşeala lor a distrus trei familii - unul era singur la părinţi, altul abia îşi botezase fetiţa. O mamă distrusă de durere îşi plânge fiul: ''Mai bine muream eu...''

Greşeala lor a distrus trei familii - unul era singur la părinţi, altul abia îşi botezase fetiţa. O mamă distrusă de durere îşi plânge fiul: ''Mai bine muream eu...''
19 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O întreagă comună este în doliu după un accident cumplit ce a îndoliat trei familii. Trei tineri aflaţi în floarea vârstei au sfârşit într-un accident cumplit.

Cei trei şi un alt prieten au petrecut împreună la botezul celui care se afla la volan, Marius. La un moment dat, au plecat într-o plimbare cu maşina. La ieșire din localitatea Ripiceni, judeţul Botoşani, șoferul, Marius R., polițist, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un lan de porumb, unde mașina s-a rostogolit de mai multe ori. Trei dintre portiere, în urma impactului, s-au deschis și pasagerii au zburat din BMW. Unul se afla la o distanță de 50 de metri față de autoturism, ceilalți la 100 de metri în față. Nimeni nu purta centură de siguranţă.Doar unul dintre tineri a rămas în mașina, datorită portierei din dreptul său, care s-a blocat și astfel viața i-a fost salvată, scrie botosaneanul.ro.

"Eram acasă când prietenul lui insista să vină, să iasă, să vină şi el. A plecat şi n-a mai venit. Mai bine muream eu...", a declarat Elena Lupu, mama unuia dintre tineri, pentru observatornews.ro.

Trei familii distruse de durere

Răzvan, fiul ei, şi Alex erau pasageri în maşina condusă de Marius, prietenul lor. Tânărul poliţist se căsătorise de trei săptămâni, iar în weekend, şi-a botezat fetiţa. După ce au petrecut acasă, aproape de miezul nopţii, au plecat să se plimbe cu maşina. După 500 de metri, poliţistul a pierdut controlul volanului. Maşina s-a răsturnat de câteva ori, a dărâmat un stâlp şi s-a oprit într-un lan de porumb, scrie observatornews.ro.

Farurile aprinse în întuneric i-au atras atenţia unui poliţist de frontieră care patrula în zonă. Când s-a apropiat, în autoturism nu era nimeni. După o jumătate de oră de căutări, a găsit un cadavru, apoi încă unul şi încă unul. Erau la 50 de metri distanţă. După un timp, a mai apărut un tânăr. Singurul care a scăpat cu viaţă din accident.

"Al patrulea, din ce am înţeles, s-a trezit confuz acolo, nu prea ştia ce se întâmplă şi când şi-a dat seama, s-a ridicat, a plecat la o casă apropiată să ceară ajutor", a declarat dr. Nicușor Curteanu, Ambulanța Botoșani.

Alex avea 22 de ani, era fiul fostului viceprimar al comunei Ripiceni şi era singur la părinţi. Răzvan avea 24 de ani, iar şoferul avea 28 de ani şi era poliţist la secţia Bivolari. Fratele lui este şi el poliţist, dar la Rutieră, iar tatăl a fost poliţist la frontieră până de curând, când s-a pensionat. Analizele vor stabili dacă tânărul poliţist consumase alcool, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233