dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant în timp ce vindeau cannabis

CONSTANȚA. Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant în timp ce vindeau cannabis
22 octombrie 2021
Redactia DTV

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Constanța și comuna Valu lui Traian, la locuințele a trei bărbați.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, muguri de cannabis, două cântare electronice de precizie și două telefoane mobile.

În aceeași cauză, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța au surprins în flagrant delict pe doi dintre bărbați, în timp ce ar fi vândut cannabis și substanță cu efect psihoactiv.

Asupra celor doi au fost identificate și ridicate substanțele în cauză, un grinder și 3.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de unul dintre bărbați, de 29 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Pe numele celor doi, judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Sursă foto: Poliția Română

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233