dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Doi tineri au fost arestați după ce au furat mai multe bunuri dintr-o școală

CONSTANȚA. Doi tineri au fost arestați după ce au furat mai multe bunuri dintr-o școală
22 octombrie 2021
Redactia DTV

Doi tineri din Constanța au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Astfel, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în Gara Constanța, la data de 15 octombrie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de joi, 21 octombrie, două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani.

La una dintre locații, polițiștii au descoperit mai multe unelte electrice, pe care cei doi le-ar fi sustras în noaptea de 20/21 octombrie, de la o unitate de învățământ din municipiul Constanța. Bunurile sustrase din cele două fapte au fost recuperate în totalitate, urmând a fi predate părților vătămate.

Bunurile sustrase din cele două fapte au fost recuperate în totalitate, urmând a fi predate părților vătămate.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

În cursul zilei de astăzi, tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare. Astfel că, aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.


Sursă foto: Poliția Româna

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233