dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reabilitează aleea Lupeni

22 octombrie 2021
Publicitate

Continuăm reabilitarea carosabilului pe aleea Lupeni. Muncitorii au decopertat terenul, iar acum au turnat și asfaltul. Și pentru ca lucrările să se desfășoare fără incidente, circulația a fost oprită până la ora 16.00. Constănțenii au părerile împărțite. Unii spun că este bine că se face ceva în orașul nostru, alții consideră că sunt multe străzi care nu aveau nevoie de reparații. Mai sunt și oameni care şi-ar dori ca echipele municipalității să intervină pe timpul nopții.

Rând pe rând, toate străzile, trotuarele și aleile din orașul Constanța sunt reabilitate și reconfigurate astfel încât să răspundă nevoilor locuitorilor din zonele respective. Echipele municipalității intervin cu utilaje în fiecare zi pentru reabilitarea drumurilor. Pașii sunt simpli: mai întâi terenul este decopertat, apoi se toarnă asfalt.

Se lucrează în continuare în municipiul Constanța. Pe aleea Lupeni, muncitorii au intervenit în această dimineață pentru asfaltare.

Și pentru ca lucrările de pe aleea Lupeni să se desfășoare fără incidente, muncitorii au interzis accesul autoturismelor până la ora 16.00. Mai mult, cei care locuiesc sau tranzitează zonă au fost rugați să nu-și lase mașinile pe trotuar sau carosabil pentru a evita ridicarea lor.

Însă nu toți constănțenii văd cu ochi buni aceste lucrări.

E minunat numai că nu știm cum o să arate la sfârșit. În mod sigur era nevoie să se lucreze, însă pentru absolut tot. Uite, de exemplu, spațiul verde. Credeți că se mai montează gardul viu?”, spune un constănțean.

Mizerie peste tot. Multe lucrări fără rost. Decopertată strada unde strada era bună”, spune un alt constănțean.

Unii spun că muncitorii ar fi trebuit să lucreze atunci când nu este trafic, pentru că pe timpul zilei este aglomerat, iar lucrările nu fac altceva decât să îngreuneze și mai mult circulația.

Constănțean: Ar trebui să lucreze noaptea.

Reporter: Nu sunteți mulțumit?

Constănțean: Nu. Adică pe timp de zi când e traficul cel mai mare, ce se face? Se sparge peste tot, se stă la cozi infernale și așa mai departe. Trebuie să ocolești nu știu cât.

Sunt însă și constănțeni care sunt mulțumiți de faptul că în sfârșit se asfaltează.

La noi sunt asfaltate și e normal într-un oraș să fie asfaltat”, spune o constănțeancă.

Programul de modernizare a tramei stradale din municipiul Constanța vor continua și săptămâna viitoare. Echipele municipalității vor acționa pe mai multe artere de circulație. Șoferii și pietonii sunt sfătuiți să respecte indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233