dobroge.tv

Live

Accident cumplit provocat de şoferul unui TIR: un tânăr de 31 de ani a murit nevinovat, în maşina parcată, lângă copilul de 3 ani!

Accident cumplit provocat de şoferul unui TIR: un tânăr de 31 de ani a murit nevinovat, în maşina parcată, lângă copilul de 3 ani!
14 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 31 de ani a murit nevinovat în urma unui accident cumplit ce a avut loc în această dimineață la Cristur, în Hunedoara. Un TIR scăpat de sub control a rupt un stâlp și acesta a căzut peste o Mazda 3 oprită, în care la volan era șoferul, 31 de ani, iar în mașină mai era un copil de 3 ani, scrie observatornews.ro.

"La fața locului s-a găsit o victimă încarcerată, în stop cardio-respirator. S-a descarcerat, iar la evaluare prezenta leziuni incompatibile cu viața – fractură cervicală, fracturi craniene multiple. S-a declarat decesul și s-a predat către medicina legală", a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

"Marţi, la ora 09:59, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DJ 687 în localitatea Cristur a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani din judeţul Alba, în timp ce tracta cu o autoutilitară o semiremorcă, la intersecţia DJ687 cu DC 123 din localitatea Cristur, nu a adaptat viteza de deplasare pe acel sector de drum, a frânat şi a intrat în derapaj, lovind un stâlp de iluminat public aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, axesta căzând peste un autoturism care se afla în parcarea situată în faţa unui imobil, aşteptând să dea prioritate de circulaţie faţă de autoutilitară.În urmă acestui accident, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Cristur. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă", a informat Cara Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233