dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a ajuns la Urgențe după ce și-a băgat un vibrator în fund: a vibrat pe tot parcursul consultației

NAȚIONAL. Un bărbat a ajuns la Urgențe după ce și-a băgat un vibrator în fund: a vibrat pe tot parcursul consultației
24 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean cu o problemă cum mai rar le este dat medicilor să vadă. Acesta avea un vibrator blocat în anus. Mai mult decât atât, dispozitivul era pornit când pacientul s-a prezentat la Urgență.

Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu un corp străin metalic intrarectal. Era o jucărie erotică”, a spus un infirmier din cadrul spitalului.

Potrivit Monitorul de Botoșani, bărbatul le-a spus cadrelor medicale că, accidental, îşi introdusese un vibrator în partea dorsală şi jucăria ar fi intrat mai mult decât trebuia, motiv pentru care nu o mai poate scoate. Mai mult, ca lucrurile să fie şi mai jenante pentru acesta, vibratorul încă era în funcţiune, aşa cum a rămas pe toată perioada consultaţiilor. Pacientul a fost preluat imediat de cadrele medicale.

Bărbatul a refuzat internarea

Pacientul a fost examnitat de un chirurg care a decis efectuarea unei radiografii pulmonare şi a unei echografii la nivelul abdomenului, pentru a vedea exact, în timp real, cât de adânc era intrat obiectul, meționează sursa citată.

S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, existând riscul de a intra şi mai mult şi a produce leziuni la nivelul intestinului sau cavităţii abdominale. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era şi pericolul unei hemoragii masive. Dispozitivul era blocat în zona rectului, dar din fericire a fost scos pe aceeaşi cale de intrare”, a precizat un medic chirurg din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” pentru sursa citată.

Ulterior, bărbatul a mai stat o perioadă la Urgenţe, pentru a fi supravegheat iar apoi a solicitat să plece, fără a dori să stea internat pentru observaţii.


Sursă foto: Monitorul de Botoșani

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233