dobroge.tv

Live

Aplicație de salvare pe apă

14 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Ați plecat la o plimbare pe Dunăre sau pe mare și aveți o problemă tehnică ori, pur și simplu, ambarcațiunea a rămas fără combustibil? Trebuie să știți că există o aplicație care vă poate salva viața în momente cruciale. Este nevoie doar să apăsați butonul SOS și instantaneu toți utilizatorii primesc locația dumneavoastră, dar și detalii despre problema cu care vă confruntați. Este singura aplicație de acest gen din România și este disponibilă în toată țara.

Este una dintre primele intervenții cu deznodământ fericit care s-a datorat aplicației SOS Water Rescue. S-a întâmplat pe Canalul 36. O familie a avut nevoie de ajutor după ce motorul ambarcațiunii a cedat. Semnalul de alarmă a fost dat de un utilizator al aplicației, care se afla pe mal și a văzut incidentul. Este prima și singura aplicație de salvare pe apă din țara noastră. A fost lansată în urmă cu 3 ani.

Aplicația a fost creată pentru a rezolva cât mai rapid situațiile neprevăzute. De la probleme tehnice până la un naufragiu, toate pot fi semnalate. Iar în timp, cei care au descărcat aplicația au format o adevărată comunitate.

Aplicația este disponibilă 24 de ore din 24, indiferent de vreme. Tot ceea ce contează este să fii în raza de acțiune a altor utilizatori. Marea Neagră este una dintre cele mai imprevizibile zone pe care ajung navigatorii.

SOS Water Rescue este disponibilă în Delta Dunării, acolo unde a și fost lansată inițial, Mamaia - Portul Tomis, Midia Năvodari - Mangalia, Cazanele Dunării. Și în zone precum Călărași, Giurgiu, Pitești sau BaCu există utilizatori care pot sări în ajutor. Până în prezent, comunitatea numără câteva zeci de membri din întreaga țară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233