dobroge.tv

Live

Ministrul Economiei, despre preţurile de pe litoral: 'Dacă vrei să te duci într-un club de fiţe din Mamaia, plăteşti pentru acel club de fiţe în Mamaia'

Ministrul Economiei, despre preţurile de pe litoral: 'Dacă vrei să te duci într-un club de fiţe din Mamaia, plăteşti pentru acel club de fiţe în Mamaia'
15 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a făcut mai multe declaraţii, în cadrul unui interviu pentru Digi 24, difuzat aseară. În ceea ce priveşte preţurile de pe litoral, Virgil Popescu a recunoscut că litoralul românesc nu este unul ieftin, dar că acest lucru nu îi împiedică pe românii care vor să îşi petreacă concediile la Marea Neagră. 

”Atâta timp cât cererea este mult mai mare decât oferta, ceea ce se întâmplă pe litoral în acest moment este o regulă de piaţă, simplu, elementară, nu trebuie să o inventăm noi. Evident că preţul nu este o barieră pentru românii care vor să se ducă la mare. Există preţuri mari, există clienţi pentru acele preţuri mari, pentru că altfel nu ar exista preţurile mari sau ar fi gol acolo, şi există preţuri mai medii şi preţuri mai mici pentru oameni care nu îşi permit acest lucru. Dacă vrei să te duci într-un club de fiţe din Mamaia, plăteşti pentru acel club de fiţe în Mamaia. Eventual te duci într-un club de fiţe din Mamaia, nu respecţi regulile şi, Doamne fereşte, mai pleci îmbolnăvit de acolo. Acolo trebuie să înţelegem. Nu cred că preţul pe litoralul românesc, că e mare ştim toţi, că litoralul românesc nu e un litoral ieftin, este o barieră în momentul de faţă pentru turişti, în condiţiile în care şi turismul extern este afectat. Aţi observat, Grecia, Bulgaria nu mai sunt deschise aşa către cetăţenii altor state, impun anumite restricţii, teste, cozi în vamă. Nu prea îţi mai vine să te duci în Grecia şi atunci te duci pe litoralul românesc. Acolo, pe litoralul românesc, fiind şi perioada mai scurtă de litoral, evident că proprietarii turismului vor să câştige aceiaşi bani într-o perioadă mai scurtă şi atunci preţul e mai scump. Dar observ că nu este o barieră în calea turiştilor”, a declarat Virgil Popescu, la Digi 24, marţi seara.

Ministrul Economiei a adăugat că îşi doreşte cât mai mulţi turişti români şi străini, în România, dar că mai este de lucru la preţuri şi calitatea serviciilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233