dobroge.tv

Live

Un nou centru de vaccinare a fost deschis la Constanța: doritorii se pot imuniza la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

26 octombrie 2021
Publicitate

Un nou centru de vaccinare s-a deschis la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Cei ce doresc să se imunizeze sunt așteptați, de luni până vineri, începând cu ora 13:00. Serurile cu care oamenii se vor putea vaccina sunt Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson. Cadrele medicale îi îndeamnă pe constănțeni să vină în număr cât mai mare pentru ca lucrurile să revină la normal într-un timp mai scurt.

Constănțenii care vor să se vaccineze o pot face acum și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Aici a fost deschis un nou centru de imunizare. Doritori vor putea alege între cele trei seruri: Pfizer, Moderna sau Johnson&Johnson.

Am stabilit acest program pentru a veni în sprijinul constănțenilor. Ne-am gândit că atunci când pleacă de la serviciu pot să vină să se adreseze centrului și să se vaccineze”, a declarat dr. Claudia Cambrea, manager interimar la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța.

Un nou centru de vaccinare s-a deschis la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Cei care doresc să se imunizeze sunt așteptați de la ora 13.00 până la ora 20.00.

Personalul medical s-a arătat încântat de inițiativa deschiderii acestuia în curtea spitalului. Mai mult, constănțenii s-au prezentat în număr mare pentru administrarea dozei.

Având în vedere interesul ridicat pentru vaccinare din partea populației și cozile înregistrate la celelalte centre de vaccinare, am hotărât să deschidem un nou centru de vaccinare”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

De la ora 8 până azi dimineață la ora 8 am avut un maraton de vaccinare. Aproximativ 286 de constănțeni au fost vaccinați în centrul nostru”, a mai declarat dr. Claudia Cambrea, manager interimar la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța.

Deși o parte dintre ei nu știau de existența acestui centru, constănțenii se arată încântați de idee și sunt de părere că, în felul acesta, nu s-ar mai crea cozi interminabile la celelalte unități.

Da, după părerea mea, sunt necesare și chiar îi îndemn pe toți să se vaccineze”, spune o constănțeancă.

Eu zic că da. Ca să meargă mai repede și mai bine vaccinarea și să ajungem unde trebuie cu toții”, spune un constănțean.

E foarte bine pentru că eu nu sunt vaccinată și o să mă vaccinez și eu”, spune o constănțeancă.

Centrul va fi deschis până la sfârșitul lunii octombrie. În prezent, incidența în municipiul Constanța a atins pragul de 12,7 la mia de locuitori iar în ultimele 14 zile au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 aproape 4.000 de persoane.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233