dobroge.tv

Live

Spectacol de improvizație în aer liber

15 iulie 2020
Publicitate

O nouă premieră se va juca în aer liber. „Meciul de comedie” este un spectacol de improvizație. Nu există scenariu, nu există regie, iar formatul este unul competițional. Concret, două echipe de actori vor concura una împotriva celeilalte. Piesa va avea loc în aer liber în Parcul Arheologic. Constănțenii și turiștii pot asista la spectacol în limita locurilor disponibile, vineri sau sâmbătă.

Parcul Arheologic din Constanța devine scenă la sfârșit de săptămână pentru actorii Teatrului de Stat din Constanța. 

 Erwin ŞIMŞENSOHN, director Teatrului de Stat Constanța: “Am reluat o serie de spectacole dar am și venit cu o nouă premieră – “Meciul de comedie” – un spectacol de improvizație, ceva inedit pentru Constanța, nu s-a mai jucat în producție proprie așa ceva. Este un spectacol interactiv de teatru sport, două echipe de actori concurează una împotriva celeilalte într-o serie de probe de improvizație."

Piesa se va juca vineri și sâmbătă de la ora 21:30. Publicul are acces cu 40 de minute înainte de începerea reprezentației. În parc au fost amplasat 150 de scaune. 

 Spectacolele vor avea loc cu respectarea tuturor măsurilor de igienă impuse în această perioadă. Accesul publicului va fi gratuit, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. Duminică, pe scenă se va juca „Desculț în parc”. Reprezentațiile oferite de Teatrul de Stat Constanța vor continua până la sfârșitul lunii august.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233