dobroge.tv

Live

Bătrânul velier al Forțelor Navale Române a intrat în reparații

16 iulie 2020
Publicitate

Nava Școală Mircea, bătrânul velier al Forțelor Navale Române, a intrat în reparații. Acesta se află deja în Șantierul Naval Midia, iar lucrările ar urma să fie finalizate în aproximativ o lună de zile. Sunt realizate lucrări atât în interiorul navei, cât și în exterior.

După ce a ajuns în șantier, corpul navei a fost curățat. A urmat apoi un prim strat de grund, urmează al doilea, iar apoi vor fi aplicate două straturi de vopsea.

Se lucrează intens în această perioadă atât la exterior cât și în interiorul navei. Printre lucrări se numără și cele de andocare, precum și reparații la echipamentele și instațiile de la bord.

Nava a intrat în șantier de mai bine de o lună de zile. Până acum au fost realizate o serie de reparații, însă mai sunt multe de făcut. Lucrările de reparații ale navei Școală Mircea ar urma să fie finalizate peste aproximativ o lună. 

Velierul Mircea a intrat în serviciul Marinei Militare Române în anul 1939. De-a lungul timpului a realizat foarte multe marșuri de instrucție, iar la bordul ei s-au format mii de marinari militari.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233