dobroge.tv

Live

USR-PLUS își prezintă candidații la primăriile din județ

17 iulie 2020
Publicitate

Alianța USR-PLUS și-a lansat candidații la primăriile din Cumpăna, Eforie și Agigea. Gabriel Ciobanu, Carmen Mardare și George Vasile și-au prezentat proiectele pe care le vor derula, în cazul în care vor fi aleși. De la eveniment nu a lipsit candidatul USR pentru municipiul Constanța, Stelian Ion.

Candidații au început deja întâlnirile cu cetățenii din cele trei localități, pentru a discuta și a le afla problemele. Pe lista priorităților se numără asfaltarea localităților, promovarea turistică și atragerea investitorilor. 

George VASILE, candidat Cumpana: in Cumpana avem strazi neasfaltate, nu avem trotuare, cetateni care au mai multe drepturi, acesti cetateni fac o viata grea, nimeni nu ia masuri. 

Carmen MARDARE, candidat Eforie: împreuna cu echipa mea am dezvoltat o serie de obiective concrete. Transparenta suta la suta la chelturea banilor, sedinte publice, promovarea eforie atat in mediul online cast si la targuri. se stie care e situatia actuala, asa ca vom demara asfaltarea actiunilor. La conferință a participat și Stelian Ion, care a venit să-și susțină colegii. 

Stelian ION, candidat la Primăria Constanța: Eu vad o legatura intre Constanta si orasele invecinate. Vad o legatura. Trebuie sa avem abordari comune, sa curatam aceste loc si sa ridicam nivelul pt a atrage turisti pe toata zona de litoral. 

 În ceea ce privește o alianță cu PNL, negocierile nu au avansat. Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie. Procesul electoral se va desfășura conform normelor de siguranță dictate de pandemia de Covid 19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233