dobroge.tv

Live

ATENŢIE, ŞOFERI! Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral

ATENŢIE, ŞOFERI! Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral
18 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa. Mai mult, la kilometrul 103+500 de metri, în zona localităţii Drajna, judeţul Călăraşi, a avut loc azi dimineaţă un accident  în care au fost implicate 5 autoturisme. Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.

Totodată, sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Sâmbătă dimineaţă, circulaţia este restricţionată pe DJ 672C, la kilometrul 32, în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Totodată, Centrul Infotrafic a amintit că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233