dobroge.tv

Live

Litoralul, plin de nereguli

20 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

A plouat cu nereguli pe litoral în ultima săptămână. Inspectorii sanitari veterinari au controlat peste 200 de unități alimentare din 7 stațiuni, inclusiv Mamaia. Zeci de amenzi au fost aplicate, iar un restaurant și un fast food au fost închise temporar.

Inspectori de la DSVSA au controlat în doar o săptămână 221 de locații din Năvodari, Mamaia Nord, centru și sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia. Este vorba, printre altele, de 76 de restaurante, 37 de magazine alimentare, 28 de unităţi tip fast – food, 19 laboratoare de cofetărie/patiserie și 18 baruri. În urma controalelor s-au constat următoarele deficiențe: comercializarea în spații improprii, ambalatea, manipularea, etichetarea și depozitarea necorespunzătoare a produselor și condiții precare de igienă. 

În consecință, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare toată de 366.000 de lei. Mai mult, au fost emise 2 ordonanțe de suspendare temporară a activităţii pentru o unitate de tip fast-food și un restaurant. Totodată, au fost confiscate și retrase de la vânzare sute de kg de produse alimentare improprii consumului uman. Produsele care au fost dirijate, ulteriror, către o unitate de neutralizare. 

Turiștii și constănțenii care observă nereguli pe litoral pot suna la numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival 0786 577 007 unde pot face sesizări. Numărul va funcţiona în paralel cu numărul Call – Center-ului : 0800.826.787

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233