dobroge.tv

Live

Controale și amenzi pe litoral

20 iulie 2020
Publicitate

Suntem în plin sezon estival, însă numărul turiștilor care au venit pe litoral în weekend-ul care tocmai a trecut, a stagnat. Autoritățile au continuat controalele, iar amenzi au primit organizatorul unui festival de muzică electronică și un cunoscut club din Mamaia. Agenții de turism spun că în perioada următoare numărul turiștilor o să crească. De asemenea, și sejurul petrecut la malul mării va fi mai mare.

Numărul turiștilor care au venit în acest weekend la malul mării nu a crescut așa cum era de așteptat în plin sezon estival. Dacă până acum mulți turiști preferau să vină la mare în weekend, în perioada următoare perioada sejurului o să crească, spun agenții de turism. Autoritățile au continuat seria de controale pe litoral. 

 Cel mai mare festival de muzica electronica din târa ar fi trebuit sa se desfășoare la Mamaia , la începutul lunii mai. Evenimentul a devenit însa doar o amintire din cauza pandemiei de Covid19. Organizatorii au încercat sa îl amâne însa in cele din urma au renunțat. Pana astăzi când au găsit o soluție de compromis. Organizarea unui eveniment in aer liber, cu participarea a maxim 500 de persoane, acestea urmând sa respecte toate regulile privind distanțarea sociala. 

Chiar și așa, regulile de distanțare nu au fost respectate iar organizatorii s-au ales cu patru amenzi contravenționale în valoare totală de 34.000 de lei. Nu a fost singurul eveniment care nu a respectat regulile. Un cunoscut club din Mamaia Nord unde a cântat Puya a primit o amendă de 10.000 de lei pentru că au participat 500 de persoane, ceea ce este interzis prin lege. Și ANPC a mers în control pe litoral. De la începutul lunii iulie au fost controlați 322 de operatori economici și au fost aplicate 386 de sancțiuni în valoare totală de peste un milion de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233