dobroge.tv

Live

Prieteni și dincolo de moarte. Alex și Costi au pierit în accidentul dintre Topraisar și Mereni: „Suflete dragi: prea mare durerea”

17 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Trei familii din Constanța, distruse de durere după ce persoane dragi lor și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident petrecut între localitățile Mereni și Topraisar. În urma impactului violent dintre două mașini, trei persoane au murit și una a fost transportată la spital, starea sa fiind critică.

CITEȘTE ȘI: Alex și-a găsit sfârșitul pe drumul dintre Mereni și Topraisar: „Dumnezeu să-l ierte că tare tânăr era”

Costi R. și Alex N. sunt două dintre persoanele care și-au pierdut viața. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare de către cunoscuții care sunt în stare de șoc la aflarea veștii.

Dumnezeu să- l ierte că tare tânăr era

Dumnezeu să te ierte, prieten drag. Vei rămâne mereu în inimile noastre. Ai grijă de tine acolo sus, frățioare

Dumnezeu sa te ierte, Alex. Drum lin către îngeri

Dumnezeu să vă odihnească în pace suflete frumoase și tinere!! Nu îmi vine să cred!!! Condoleanțe famililor!”

Offf doarme nu îmi vine să cred și am fost și până aproape de ei

Dumnezeu să te ierte, Costi. Nu îmi vine să cred

Nu îmi vine să cred. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Condoleanțe familiilor

„Dumnezeu să vă ierte, prieteni dragi! Prea mare durerea”

Ce spune ISU Dobrogea

În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați să intervim la un accident rutier între două autoturisme pe DJ391 între localitățile Topraisar și Mereni. Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau patru victime, din care trei încarcerate. Din primele momente au fost alocate două ASAS , două SMURD B , un SMURD C , o Descarcerare, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

După extragerea persoanelor încarcerate s-a început protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele trei persoane au fost declarate decedate la fața locului. Ce-a de-a patra victima a fost transportată de echipajul SAJ la Spitalul Județean Constanța, aceasta fiind în stare critică”, se arată într-un comunicat al ISU.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 391, între localitățile Topraisar și Mereni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a ambilor conducători auto, precum și a unui alt tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism, dar și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 46 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă”, transmite IPJ Constanța. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233