dobroge.tv

Live

Moartea lor a distrus sufletele a trei familii: „Cum să trăiască mama și tatăl tău cu asemenea durere, dar mama celuilalt șofer care și-a pierdut singurul fiu?”

Moartea lor a distrus sufletele a trei familii: „Cum să trăiască mama și tatăl tău cu asemenea durere, dar mama celuilalt șofer care și-a pierdut singurul fiu?”
18 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Trei familii din Constanța, distruse de durere după ce persoane dragi lor și-au pierdut viața într-un cumplit accident petrecut între localitățile Mereni și Topraisar. Trei tineri și-au găsit sfârșitul între fiarele mașinilor, iar un tată se zbate pentru viață pe un pat de spital.

CITEȘTEȘI: Prieteni și dincolo de moarte. Alex și Costi au pierit în accidentul dintre Topraisar și Mereni: „Suflete dragi: prea mare durerea”

Tragedia s-a produs în momentul în care unul dintre şoferi, Alex, ar fi încercat să evite o căruţă şi ar fi intrat cu viteză în celălalt autoturism. Urmele de frânare de pe şosea au peste 200 de metri. Cei doi şoferi aveau 23 şi respectiv 21 de ani. În prima mașină se afla și Costi, în vârstă de 22 de ani, care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

CITEȘTEȘI: Alex și-a găsit sfârșitul pe drumul dintre Mereni și Topraisar: „Dumnezeu să-l ierte că tare tânăr era”

Decesul celor trei tineri a șocat toată Constanța. Alături de familii, zeci de persoane îndurerate au postat mesaje de condoleanțe.

Măi copile,măi...astăzi absolut toată lumea a vorbit numai despre tine. De ce Grasule să vorbească toți în condițiile astea?

Cum s-a întâmplat de ai pierdut tot într-o secundă de teribilism?

Ce greșeli atât de mari ai facut tu în fața lui Dumnezeu încât nu ai mai primit măcar o șansă?

Cum să trăiască mama și tatăl tău cu asemenea durere în suflet în fiecare zi de acum?

Cum să trăiască mama celuilalt șofer, care și-a pierdut și fiul (singurul) și soțul astăzi?

Știu că voi sunteți tineri. Știu că voi toți vă credeți importanți, toți sunteti șmecheri, toți știți cel mai bine, toți vreți sp arătați ceva. Dar nu așa Grasule... Nu așa... Și noi am fost ca voi. Și noi am făcut greșeli. Dar orice părinte își iubește puiul, orice părinte vrea ca puiul lui să fie bine.

Aveați viitorul înainte! Și tu și băiatul cu care erai în mașină! Erai un băiat frumos, vesel, curajos.

Am fost acolo astăzi. Nu pot să uit nicio secundă imaginea de acolo. Mi-au trecut prin cap zeci de gânduri legate de tine, zeci de glume de-ale noastre. Ții minte când am mers la Biruința cu fiatul și eu m-am ascuns în spate? Mai ții minte cât am râs atunci? Știi secretul nostru pe care mi-ai promis că îl duci cu tine în mormânt?

Păi bine măi Grasule atât de curând în mormânt?

Ai fost cu Cristi cu mașina cu o seară în urmă. Ai spus că știi ce faci, că stă bine mașina pe șosea.

Nu te cert... Dar îmi vine să urlu... sunt mamă de băiat de vârsta ta aproape...

Știi Grasule ce mi-a spus Cristi azi? Că el nu poate să te vadă în sicriu, că nu e pregătit.

Îmi pare enorm de rău. Pentru tine, pentru părinții tăi, pentru tot ce s-a întâmplat astăzi!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească!

D-zeu să îl odihnească în pace, păcat de el dar vai de părinții lui că trebuie să trăiască cu așa durere în suflet, tot restul vieții. Și eu am doi băieți tineri, soferi și nici nu vreau să mă gândesc dacă aș fi în locul acestor părinți, doar că azi tineretul știe mai bine, sunt cei mai tari, lor nu li se poate întâmpla nimic și replici de astea aud tot timpul de la ei. MARE PĂCAT!

Dumnezeu să te ierte frățioru. Aveai toată viața înainte .. fir-ar mama lor de fiare

Dumnezeu să îi odihnească în pace!!! Prea tineri, păcat, mare păcat!!! Condoleanțe familiilor!!!!

Dumnezeu să vă ierte, prieteni dragi! Prea mare durerea

Dumnezeu să vă odihnească în pace suflete frumoase și tinere!! Nu îmi vine să cred!!! Condoleanțe famililor!

Dumnezeu să te ierte, prieten drag. Vei rămâne mereu în inimile noastre. Ai grijă de tine acolo sus, frățioare

Ce spune ISU Dobrogea

În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați să intervim la un accident rutier între două autoturisme pe DJ391 între localitățile Topraisar și Mereni. Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau patru victime, din care trei încarcerate. Din primele momente au fost alocate două Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă , două SMURD B , un SMURD C , o Descarcerare, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

După extragerea persoanelor încarcerate s-a început protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele trei persoane au fost declarate decedate la fața locului. Ce-a de-a patra victima a fost transportată de echipajul SAJ la Spitalul Județean Constanța, aceasta fiind în stare critică”, se arată într-un comunicat al ISU.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 391, între localitățile Topraisar și Mereni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a ambilor conducători auto, precum și a unui alt tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism, dar și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 46 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă”, transmite IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233