dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reabilitează Parcul Tomis II

23 noiembrie 2021
Publicitate

Lucrările de reabilitare continuă în orașul Constanța. Nu doar străzile și trotuarele sunt refăcute în această perioadă, ci și parcurile. Echipele municipalității au intervenit astăzi cu utilajele în cartierul Tomis II. Aleile pietonale au fost decopertate, iar ulterior muncitorii vor monta pavele noi. Constănțenii care se plimbă pe aici sau se întâlnesc pentru socializare spun că era nevoie ca acestea să fie schimbate. Mai mult, oamenii sunt bucuroși că în sfârșit vor avea și ei o zonă modernă de relaxare.

Spațiul urban din Parcul Tomis II va fi reorganizat pentru a fi redat locuitorilor orașului. În prezent, echipele administratorului drumului public desfășoară lucrări de reabilitare a zonei pietonale. Continuă lucrările de reabilitare a covorului asfaltic în orașul Constanța. În această dimineață, echipele municipalității au lucrat pentru a moderniza parcul de pe strada Mircea cel Bătrân.

Suprafața pietonală a fost decopertată și ulterior vor fi montate pavele moderne. De asemenea, vor fi înlocuite și bordurile deteriorate.

Cei care locuiesc în zonă și vin mai mereu în acest parc pentru a se relaxa spun că lucrările sunt binevenite și speră ca municipalitatea să le reabiliteze pe toate.

Eu am o părere foarte bună. Să fie făcută curățenie, să fie trotuare, să fie alei”, spune un constănțean.

Foarte bine, să se facă ceva. Foarte bine. Să arate bine. Dacă tot s-au apucat să schimbe pavele, să le schimbe. E un lucru bun”, spune un alt constănțean.

Proiectul de reamenajare a parcului din cartierul Tomis II vizează și refacerea suprafețelor de spațiu verde care vor fi puse în valoare și întreținute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233