dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reabilitează strada Teleajen

24 noiembrie 2021
Publicitate

Lucrările de modernizare continuă în orașul Constanța. Echipele municipalității au intervenit cu utilajele în cartierul Baba Novac. Muncitorii au turnat astăzi asfaltul. Constănțenii care locuiesc pe strada Teleajen au spus că nu s-a mai făcut nimic pe acest drum de mai bine de 15 ani.

Procesul de amenajare a infrastructurii rutiere din cartierul Baba Novac se apropie de finalizare. Lucrările de reabilitare a covorului asfaltic continuă în municipiul Constanța. În această dimineață, echipele municipalității au lucrat pentru a reabilita câteva alei din cartierul Baba Novac.

Concret, echipele municipalității au intervenit cu utilajele pe strada Teleajen. Muncitorii au turnat miercuri asfalt.

Constănțenii care locuiesc pe această stradă spun că aici nu au mai fost făcut lucrări de reabilitare de zeci de ani.

Ne bucurăm. După 15 ani avem și noi asfalt. Erau necesare lucrările. Cam târziu, dar până la urmă e bine că au venit”, spune un constănțean.

Este foarte bine că s-a asfaltat. După atâta timp, ne-a scos Primăria din noroaie. Era bine să fie mai lat, este destul de îngustă strada. Noi ne-am retras la cererea Primăriei pentru a fi amenajată strada cu asfalt, cu trotuare”, spune un alt constănțean.

Există însă și câteva nemulțumiri. Unii oamenii spun că sunt prea multe străzi cu sens unic, iar pentru a ajunge la locuința lor trebuie să ocolească aproape tot cartierul. Aceștia și-ar dori ca după finalizarea lucrărilor de reabilitare, drumurile să redevină cu dublu sens.

Măcar strada aceasta să o facă cu dublu sens ca să se poată circula. Că până la urmă vrem să fie un oraș curat, mai puțin poluat, dar ocolind tot cartierul ca să ajungem la domiciliu înseamnă consum de combustibil, înseamnă mai multă poluare”, spune un constănțean.

De asemenea, în această săptămână echipele municipalității acționează în mai multe cartiere ale orașului. De exemplu, aleile pietonale din cartierul Tomis Nord vor fi modernizate, iar în zona peninsulară pavajul deteriorat este înlocuit. Și spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate, iar sensurile giratorii din oraș și stațiunea Mamaia sunt reamenajate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233