dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se amenajează o nouă parcare în Km 4-5

25 noiembrie 2021

Infrastructura pietonală și rutieră din cartierul km 4-5 continuă să fie modernizată. După ce strada Narciselor a fost asfaltată, acum echipele municipalității au început reabilitarea trotuarelor. De asemenea, aici va fi amenajată și o nouă parcare. Constănțenii sunt mulțumiți de intervenția muncitorilor, însă o parte dintre ei și-ar dori mai multe locuri de parcare.

Continuă lucrările de modernizare în Km 4-5. Muncitorii au lucrat în această dimineață la reabilitarea trotuarelor, dar și la amenajarea unei noi parcări.

Concret, parcarea va fi amenajată pe strada Narciselor iar pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, pe tronsonul delimitat de strada Liliacului și strada Meșterul Manole, trotuarele au fost recondiționate cu asfalt.

Constănțean: Era foarte mare nevoie.

Reporter: Cum era înainte? Erau gropi, denivelări?

Constănțean: Erau gropi, denivelări, erau de toate. Deocamdată e bine.

***

Constănțeancă: Este ceva bun.

Reporter: Era nevoie?

Constănțeancă: Da, da.

Reporter: Cum era înainte?

Constănțeancă: Erau gropi, una alta. Acum e mai bine. S-au făcut și locuri de parcare mai multe.

Unii șoferi, care au plătit deja locul de parcare, se tem însă că odată cu finalizarea lucrărilor aceștia se vor trezi că nu vor mai avea unde să-și lase autoturismul.

E amestecătură de mașini. Nici nu știm acum cine are loc. De exemplu, eu am plătit până la 31 decembrie. Vine altul și bagă în locul meu. Fiecare să-și mențină locul”, spune un constănțean.

Pe partea aia când au făcut la trotuar, trebuia să mai facă niște parcări”, spune un alt constănțean.

Echipele municipalității vor continua lucrările în cartierul km 4-5 și vineri. Zona carosabilă va fi asfaltată, motiv pentru care traficul va fi oprit în intervalul 08.00 - 16.00. Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe stradă, pentru a evita ridicarea lor.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233