dobroge.tv

Live

Pasiunea pentru maşini i-a adus sfârşitul la 17 ani şi i-a marcat fratele pe viaţă. ''Am plâns când am auzit cum era mama băieților prăbușită de durere, lângă mașina aceea...''

Pasiunea pentru maşini i-a adus sfârşitul la 17 ani şi i-a marcat fratele pe viaţă. ''Am plâns când am auzit cum era mama băieților prăbușită de durere, lângă mașina aceea...''
26 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pasiunea pentru maşini i-a adus sfârşitul unui adolescent de 17 ani. Mihai şi-a cumpărat o maşină la mâna a doua, deşi părinţii nu au fost de acord, şi a plecat să o testeze alături de fratele său de 16 ani. Din păcate, acesta a fost ultimul lui drum.

Cei doi s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din comuna în care locuiau, Ivănești, Vaslui. Tânărul care a supravieţuit a rămas lângă el toată noaptea. Salvatorii l-au găsit rănit și înghețat de frigul de peste noapte, iar băiatul repeta întruna că el a avut grijă de fratele lui toată noaptea. Din păcate, Mihai s-a stins acolo, lângă el, dar nu a plecat de acolo. A așteptat să se facă ziuă, ca să găsească un telefon și să cheme ajutor, potrivit vremeanoua.ro.

Mesaje emoţionante pe reţelele de socializare

Drama familiei i-a impresionat pe apropiați și pe colegii lui Mihai, iar cei mai mulți și-au mărturisit regretele în mesaje emoționante.

„Dacă nu ai fi plecat atunci, acum trăiai și acest coșmar nu ar fi fost cunoscut de nimeni. Mi-e ciudă pe mine că nu te-am putut opri. Dumnezeu să te ierte, suflet nevinovat”, „Să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste o asemenea durere. Nimeni, niciodată nu poate mângâia un părinte care nu și-a putut salva copilul. Dumnezeu să îi ajute în aceste clipe grele”, „Mihăiță, am fost aseară la tine, eram toți, curtea plină, dar n-ai vrut să te uiți la noi, n-ai vrut să stai de vorbă cu noi”, „Încă nu-mi vine să cred că ai plecat, că nu te vom mai întâlni să stăm de vorbă! De ce tocmai tu? Dumnezeu să te ierte, coleg drag! Nu te vom uita niciodată”,sunt doar câteva mesaje postate de prieteni.

„Credeți-mă, sunt șocat și nu îmi revin. Am fost colegi, am fost prieteni. E adevărat că avea problema aceasta cu mașinile. Le iubea, era încântat să conducă, să fie șofer. Nu se punea problema că nu avea permis, pentru că a mai condus așa, pe câmpuri, pe unde nu erau drumuri publice. Învățase să conducă. Aici a fost problema că era ceață, era noapte, era drum rău și nu prea s-a dus el pe acolo de multe ori. Altfel nu îmi explic cum de nu a știut că e pantă acolo. Sau poate că rabla luată de la nea Onofrei din sat, nu avea nici frâne bune, nici nimic. Omul a spus că i-a dat-o ca fier vechi, ca rablă, nicidecum ca mașină de plimbat. A vrut să facă o plimbare, să conducă pe câmp, dar uite ce s-a întâmplat. Sunt cu psihicul la pământ, pentru că nu vă pot spune ce băiat bun și sufletist era. Ce avea, împărțea cu toți, râdeam. Un băiat ca mine, ca altul, cu viitorul în față”, a declarat Andrei, potrivit vremeanoua.ro.

„Sunt bătrân și poate că nu mai am bucuria tinereții, când și eu, ca și voi, aveam inimă să mă duc, să alerg peste tot, să mă bucur de viață. Dar tare mi-aș dori ca toți copiii să fie un pic mai liniștiți, mai chibzuiți, că vedem bine că viața este ca un fir de ață. Am și eu doi băieți și o fată. Am plâns când am auzit de la cineva care a mers chiar acolo, la locul accidentului și a văzut în față cum era mama băieților prăbușită de durere, lângă mașina aceea…. Doamne ferește, nici la cel mai mare dușman nu aș dori asemenea chin. Am plâns chiar dacă am 53 de ani, pentru că numai părinte să nu fii și să nu poți să îți salvezi copilașul. Dumnezeu să îl ierte pe băiatul decedat, sănătate fratelui său, iar părinților, toată puterea din lume”, a fost mesajul lui Mircea.

''Ăsta a fost ultimul cuvânt: Eu mă duc...''

Tatăl celor doi adolescenți a mărturisit pentru Observator că băiatul nu l-a ascultat și a vrut cu orice preț să își testeze mașina:“Mihăiţă, Dumnezeu să-l ierte săracul, avea un pic de experienţă cu volanul că mai mersese cu tractorul. Eu îmi cumpăr maşină, tată. Nu-ţi cumperi maşină până nu faci 18 ani şi nu dai de permis. Tu cu maşină în ogradă la mine nu vii. Eu n-am ştiut de maşina asta până ieri. Tată, eu plec cu maşina, mă duc că mă trag pe deal. Nu te duci, Mihai nicăieri. Că dacă te duci, eu anunţ poliţia. Tată, eu mă duc. Ăsta a fost ultimul cuvânt: Eu mă duc...”.

Sursă foto: vremeanoua.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233