dobroge.tv

Live

Demiteri și anchete după farsa de la IPJ Giurgiu. Bode: „Până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție”

Demiteri și anchete după farsa de la IPJ Giurgiu. Bode: „Până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție”
26 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul de Interne Lucian Bode anunță demiterea șefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu și cercetarea disciplinară a unui ofițer și cinci agenți în urma unei farse. Un polițist i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de Crăciun, după ce a fost păcălit de un coleg că șefii instituției sunt obligați prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar masa animalului este stabilită în funcție de vechimea sa în Poliție, scrie Digi 24.

CITEȘTE ȘI: Un polițist rutier a cerut șefilor să-i ''repartizeze'' un porc de Crăciun, după o glumă. ''Având în vedere că am o vechime de 4 ani, aş dori să aibă greutatea în jur de 160 kg''

Este nedrept pentru zecile de mii de polițiști care sunt zi de zi la datorie să fie subiect de glume pe seama unor nefericiți de la Serviciul rutier Giurgiu. E o expresie foarte cunoscută și folosită foarte des în limba română: „când o zbura porcul”. Cred că această expresie i-a inspirat pe cei de la Poliția Rutieră Giurgiu”, a spus Bode într-o conferință de presă.

Vreau să vă anunț că până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție. Am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând cu data de 36 noiembrie, și am decis declanșarea cercetării prealabile în conformitate cu statutul polițistului față de un ofițer și cinci agenți de poliție pentru a stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare”, a adăugat el.

Agentul care a cerut porcul este polițist la Rutieră în județul Giurgiu. Crezând gluma unui coleg, el a întocmit un raport care a ajuns pe masa comandantului unității. În document, agentul a spus că are o vechime în Poliție de patru ani și, prin urmare, ar vrea un porc care să cântărească 160 de kg.

În momentul în care comandantul a văzut acest raport, a demarat o anchetă.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233