dobroge.tv

Live

Maraton de vaccinare în șase spitale ale MApN, printre care și cel din Constanța, de Ziua Națională a României

Maraton de vaccinare în șase spitale ale MApN, printre care și cel din Constanța, de Ziua Națională a României
26 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ministerul Apărării Naționale organizează în zilele de miercuri, 1 decembrie, și joi, 2 decembrie, cu prilejul Zilei Naționale a României, un maraton de vaccinare, acțiune menită să sprijine efortul național privind combaterea COVID-19.

Maratonul se va desfășura în centrele de vaccinare din cadrul a șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2.

Astfel, cetățenii care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de miercuri, 1 decembrie, și până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie, în centrele de vaccinare care funcționează la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov și la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.

În perioadele 26–30 noiembrie și 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcționare al centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8.00 și 16.00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.


Sursă foto: Știrile PRO TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233