dobroge.tv

Live

Masca redevine obligatorie în Spania

22 iulie 2020
Publicitate

Masca redevine obligatorie în Spania. Pentru cei care nu o poartă, sunt din ce în ce mai multe amenzi . Madrid și Insulele Canare sunt singurele comunități în care nu s-a luat măsura extinderii utilizării obligatorii a măștii și în spațiile deschise, indiferent de distanța fizică dintre persoane.

În majoritatea comunităților din Spania, obligația de a purta mască, inclusiv in spatiile deschise este în vigoare de câteva zile, în timp ce în altele, măsura a fost anunțată ca obligație începând din 21 iulie.

Poliția Locală este cea care impune amenzi și deja acumulează cazuri. De exemplu, în primele trei zile de la intrarea în vigoare a regulii, Poliția Locală din Zaragoza (se citeste Saragoza) a dat 237 de amenzi. De asemenea, în Insulele Baleare, Sevilla si Granada au fost emise sancțiuni. Toți cei care nu respectă legea și refuză purtarea măștii riscă o sancțiune de 100 euro.

Insulele Canare și Madrid sunt singurele două comunități în care masca nu este obligatorie, deocamdată,dacă se menține distanța fizică de 1,5 metri. Administrația din Madrid a apelat la tineri să o folosească din proprie initiativa, iar Insulele Canare au consolidat supravegherea în zonele de agrement.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233