dobroge.tv

Live

Mașini de lux confiscate de polițiștii de frontieră, în Portul Constanţa

Mașini de lux confiscate de polițiștii de frontieră, în Portul Constanţa
26 noiembrie 2021
Redactia DTV

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa efectuează cercetări sub aspectul prezentării de acte nereale la autoritatea vamală, faţă de un cetăţean român care intenţiona să introducă in ţară, prin Portul Constanţa, două autoturisme pentru care există suspiciuni ca sunt subevaluate.

În data de 26.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța au participat, împreună cu inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa, la efectuarea controlului fizic asupra unui container, sosit din Dubai, ce avea ca destinatar un cetățean român, din judeţul Constanţa. Conform documentelor de însoţire, în container erau încărcate două autoturisme cu valoare totală declarată de 43.000 dolari.

În urma verificărilor preliminare asupra documentelor însoţitoare şi a celor două maşini de lux, autorităţile de control au avut suspiciuni că acestea sunt subevaluate comparativ cu valoare de comercializare pe piaţa de profil.

Pe cale de consecinţă, autoturismele au fost indisponibilizate până la finalizarea cazului, iar în cauză se derulează cercetări pentru prezentarea de acte nereale la autoritatea vamala, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale.


Sursă foto: Poliția de Frontieră

Galerie Foto

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233