dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: strada Nicolae Grindeanu din cartierul Km 5 a fost asfaltă

26 noiembrie 2021
Publicitate

Infrastructura rutieră şi pietonală este în continuare modernizată în oraşul Constanţa. Echipele municipalităţii au acţionat astăzi în mai multe zone. Strada Nicolae Grindeanu din cartierul Km 5 a fost asfaltă însă, cu toate acestea, o parte dintre locatari sunt nemulţumiţi. Asta pentru că au rămas fără locuri de parcare, susţin aceştia. De asemenea, şi carosabilul de pe mai multe străzi din cartierul Baba Novac a fost reabilitat.

Echipele municipalităţii au revopsit vineri locurile de parcare de lângă Sala Sporturilor. Mai mult, în Km 5 continuă lucrările de modernizare a covorului asfaltic. Cu toate acestea, locatarii din această zonă au în continuare mai multe nemulţumiri.

În această dimineață, echipele municipalității au lucrat pentru a asfalta strada Nicolae Grindeanu, însă locatarii sunt nemulțumiți, deoarece rămân fără locuri de parcare.

Majoritatea locatarilor care au avut aici loc de parcare și l-au pierdut, cu toate că le aveau plătite. Cred că se puteau face în continuare locuri de parcare”, spune un constănțean.

Trebuie să se găsească locuri pentru parcare pentru toți locatarii. Locuiesc la bloc, da? Și trebuie să plătescă. Nu sunt de acord”, spune o constănțeancă.

În schimb, în cartierul Baba Novac, lucrările de reabilitare a străzilor s-au finalizat. De pildă, carosabilul de pe strada Teleajen a fost reamenajat pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp.

De asemenea, au fost asfaltate și străzile Putna, Scheia, Posada, Muscel și aleile Lămâiței, Sânzienelor și Drăgaica.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233