dobroge.tv

Live

Vasile Dîncu a preluat Ministerul Apărării Naționale: „Mandatul meu va fi sub semnul continuității”

26 noiembrie 2021
Publicitate

Vasile Dîncu a preluat Ministerul Apărării Naționale de la Nicoale Ciucă. Acesta a spus că mandatul său va fi sub semnul continuității. „Știu că nu e ușor să duc mai departe marile proiecte pe care le are armata română. Un proiect important este reziliența României, adică capacitatea țării noastre de a se adapta la situații neprevăzute”, a adăugat Vasile Dîncu.

Când vorbim despre oameni în uniformă trebuie să pornim de la cei care optează de la o vârstă foarte fragedă, de la 14 ani, să îmbrace uniforma elevului de liceu militar, până la cei care, la un moment dat, pun uniforma de-o parte, trec în rezervă, dar tot militari rămân. Ei vor fi militari toată viața lor. Veți prelua un minister ai căror oameni așteaptă de la dumneavoastră să le spuneți ce trebuie să facă, ce misiune au”, a declarat Nicolae Ionel Ciucă, premierul României.

Mandatul meu va fi, vă spun de la început, sub semnul continuității, pentru că va trebui să duc mai departe marile proiecte pe care, în acest moment, le are Armata Română. Cred că va trebui să participăm în cea mai mare măsură la un proiect care înseamnă reziliența României.

Reziliența României, înseamnă capacitatea țării de a se adapta la situații neprevăzute. De a avea o capacitate naturală de adaptare. Armata Română este, în acest moment, cea mai avansată componentă de modernitate în societatea noastră. Probabil că în foarte mare măsură faptul că suntem membrii ai NATO, a ajutat Armata Română să meargă înaintea societății și sperăm că vom reuși, având în vedere că vom fi în noul Guvern, doi oameni care sunt dedicați apărării naționale, să facem joncțiune cu societatea. Este important să restartăm, dacă se poate, să intensificăm industria noastră militară. Cred că avem oameni, prin sistemul nostru de învățământ, prin apărare, cred că putem să producem specialiști foarte buni”, a declarat Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233