dobroge.tv

Live

Andreea şi-a găsit sfârşitul la doar 14 ani, după ce un tânăr de 18 ani a intrat cu BMW-ul într-un TIR. ''Cine te-a pus să te urci în maşina aia blestemată?''

Andreea şi-a găsit sfârşitul la doar 14 ani, după ce un tânăr de 18 ani a intrat cu BMW-ul într-un TIR. ''Cine te-a pus să te urci în maşina aia blestemată?''
27 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O fată de doar 14 ani şi un şofer începător în vârsă de 18 ani şi-au găsit sfârşitul într-un BMW strivit de un TIR, după un cumplit accident în Dumbrava, judeţul Dâmboviţa.

Potrivit cronica-gaestiului.ro, la data de 27 noiembrie a.c., in jurul orei 00:03, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fata locului, unde, din primele cercetări, au constatat că un tânăr de 18 ani, din Morteni, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 72, în localitatea Dumbrava, ar fi intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule rutier (TIR), condus de un barbat de 34 de ani.

În urma impactului, din nefericire, tânărul de 18 ani și o minoră de 14 ani din satul Cuparu au decedat. Șoferul a murit pe loc, iar fata a fost resuscitata 30 de minute, fără succes. Totodată, alte doua persoane, de 14 și 21 de ani, tot din Morteni, pasagere în autoturism, sunt rănite .

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, și ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Mesaje de condoleanţe pe Facebook

  • Surioara mea frumoasa. Te ai dus prea devreme.Cine te-a pus inima mea sa te urci în masina aia blestemată.Marți vorbisem sa sărbătorim ziua noastră.Și tu te ai dus la îngerasi.Câte lucruri frumoase am făcut noi
  • Dumnezeu sa te ierte ai plecat prea devreme dintre noi ! Nu te voi uita niciodată
  • Dumnezeu sa te ierte iubita mea! Te-ai dus prea devreme, la doar 14 ani.. Imi e foarte dor de tine si mai ales să vorbesc cu tine. ..cu cine mai vorbesc eu acum?? Nu-mi vine sa cred ca te ai dus asa de devreme.. Vino făi iubire înapoi!! Imi lipsești foarte mult!! Mi ai luat toată fericirea!! Nu te voi uita niciodată!! Dumnezeu sa te ierte, suflet bun!!
  • Dumnezeu sa te ierte zâna mea, întoarce te înapoi la mine, cum ai putut să te urci în mașină aia,cine mă mai suna pe mine să își spună probleme și să mă caute ? Nu pot sa cred așa ceva, vino înapoi și spune mi că e o gluma , mi ai luat zâmbetul de pe buze cu asta, îți voi duce dorul , te ai dus tocmai la 14 ani.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233