dobroge.tv

Live

CERNAVODĂ. La doar 15 ani, Diana a primit un diagnostic crunt. Are nevoie de noi pentru a supravieţui: „Haideți să facem o minune de Crăciun”

CERNAVODĂ. La doar 15 ani, Diana a primit un diagnostic crunt. Are nevoie de noi pentru a supravieţui: „Haideți să facem o minune de Crăciun”
03 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

La doar 15 ani, Diana Iordache este elevă în clasa a IX-a la Liceul Energetic din Cernavodă și are o mare pasiune: tenisul. De-a lungul timpului, adolescenta a câștigat numeroase concursuri și premii. Însă, fericirea i-a fost ștearsă de pe chip de un diagnostic crunt Rabdominosarcom Alveolar, o tumoare malignă destul de agresivă, care apare la copii și adolescenți.

De mai bine de trei săptămâni, Diana și mama sa sunt internate la Spitalul Marie Curie din București, la Secția Oncologie, acolo unde tânăra a făcut prima cură de chimioterapie. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, Diana trebuie transferată la un spital din Franța pentru a putea supraviețui.

Costurile se ridică la 260.222 de euro și reprezintă o sumă enormă pentru familia ei, care a făcut toate eforturile pentru a o obține. În acest sens, pe rețelele de socializare a fost făcut un apel umanitar, pentru ca cei ce vor și pot să contribuie la salvarea vieții Dianei, să ajute cu o sumă oricât de mică, în conturile:

RO62BTRLRONCRT00W8472802 cont lei

RO74BTRLEURCRT00W8472801 cont euro

Beneficiar IORDACHE MARIAN

Povestea Dianei

Fiica prietenei mele s-a îmbolnăvit! Se numește DIANA IORDACHE o frumoasă adolescentă de 15 ani, elevă în clasa a 9-a la Liceul Energetic din Cernavodă.

A crescut pe terenul de tenis, împreuna cu fiica mea, fiind nedespărțite. A participat și a câștigat numeroase concursuri de tenis, antrenată de domnul profesor Constantin Chiru. Iubea tenisul, dar pandemia și examenul de capacitate au făcut-o sa întrerupă antrenamentele pentru o perioadă de timp…

Sesizând ca are o problema la picior, părinții au dus o la medic… În urma investigațiilor RMN, TOMOGRAF, IRM și SCINTIOGRAFIE ,făcute la clinici private, diagnosticul este crunt… RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR.

O tumoare malignă destul de agresivă, care apare la copii și adolescenți…

Părinții sunt devastați !Disperați, aceștia încearcă din răsputeri sa găsească calea spre vindecare…

În prezent, Diana împreuna cu mama ei sunt internate de trei săptămâni la spitalul Maria Curie, la oncologie, unde Didi deja a făcut prima cură de chimioterapie…

S-a simțit foarte rău, dar a suportat tot chinul cu stoicism… Este atât de curajoasă! La fel și mama ei care o îngrijește și nu o lasă nicio clipă singură!

Din păcate, la noi în țară, șansele sa se vindece sunt mici. Medicii recomandându-le ca operația să se facă în străinătate. Au trimis dosare la mai multe clinici din Europa, iar răspunsul favorabil a venit din Franța, spitalul Gustave Roussy, tratând acest tip de cancer…

DEVIZUL ESTE ȘOC!! 260.222,00€…

Părinții au pus toate bunurile la vânzare… Dar suma este enormă…

Fiind apropiată familiei, am decis să vă rog să-i ajutăm! Orice suma cât de mică este bine venită! Suntem foarte mulți alături de ei… rude, prieteni apropiați. Încercam pe toate căile să adunăm banii necesari!

S-au trimis dosare la fundații, așteptăm vești bune!

Atașez contul bancar, în care puteți dona!

HAIDEȚI ÎMPREUNĂ SĂ FACEM O MINUNE DE CRĂCIUN!


Sursă foto: Facebook Luminița Tudor

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233