dobroge.tv

Live

Programul Rabla pentru Electrocasnice: Bugetul s-a epuizat în opt minute. Au fost generate 33.877 de vouchere

Programul Rabla pentru Electrocasnice: Bugetul s-a epuizat în opt minute. Au fost generate 33.877 de vouchere
03 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice s-a epuizat în opt minute, iar Ministerul Mediului a anunţat că au fost generate 33.877 de vouchere. Mai mulţi utilizatori reclamă că aplicaţia s-a blocat. „Aşteptăm de la STS explicaţiile tehnice”, au afirmat reprezentanţii ministerului. STS a precizat că întârzierile au fost la nivelul aplicaţiei, care a fost dezvoltată de o firmă privată, nefiind cauzate de traficul pe site, scrie news.ro.

Potrivit Ministerului Mediului, în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice au fost generate 33.877 de vouchere: 19.183 pentru televizoare, 9.592 pentru laptopuri şi 5.102 pentru tablete.

Astfel, ultimul voucher a fost generat la ora 10.08.

Reprezentanţii Ministerului Mediului au arătat că unii utilizatori au întâmpinat probleme din cauza „traficului uriaş”.

Aşteptăm de la STS explicaţiile tehnice. Funcţionarea este garantată la 75.000 utilizatori/minut”, au afirmat aceştia, menţionând că în etapa de săptămâna trecută nu au fost probleme.

Mai mulţi utilizatori au reclamat însă că sistemul s-a blocat şi nu au putut genera voucherele înainte de epuizarea bugetului.

Biroul de presă al STS a precizat că aplicaţia utilizată de către Administraţia Fondului pentru Mediu în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice nu a fost dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Întârzierile întâmpinate de unii utilizatori în accesarea platformei au fost la nivelul aplicaţiei, care este dezvoltată de către o companie privată, nefiind cauzate de traficul pe site. STS a semnalat situaţiile apărute către echipa de dezvoltare a contractorului AFM şi oferă suport tehnic pentru remedierea acestora. Pentru programul Rabla pentru electrocasnice, STS asigură doar serviciul de găzduire pe serverele instituţiei, care a permis preluarea întregului volum de accesări fără nicio problemă”, a transmis STS.


Sursă foto: start-up.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233