dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Sărbători chinuite pentru doi copilaşi de 5 şi 2 ani. Lucas şi Rareş au nevoie de ajutor după ce casa le-a luat foc: ''Nu mai avem nimic, suntem săraci...''

CONSTANŢA. Sărbători chinuite pentru doi copilaşi de 5 şi 2 ani. Lucas şi Rareş au nevoie de ajutor după ce casa le-a luat foc: ''Nu mai avem nimic, suntem săraci...''
04 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi copilaşi au rămas pe drumuri după ce casa lor le-a fost distrusă de flăcări. Acum au nevoie de ajutorul nostru pentru a se bucura de sărbători şi în acest an. Un apel în acest sens a fost lansat pe reţelele de socializare: 

"Vă cerem ajutorul pentru o familie cu doi copii mici, din Constanța, Str. Justiției, in spatele Cora Brătianu, căreia i-a luat foc casa in data de 02.12.2021!

Trebuie să fim alături de cei care au nevoie de noi, mai ales că se apropie sărbătorile și trebuie să fim mai buni unii cu ceilalți!

Nimic nu este mai dureros, decât să îți vezi toată agoniseala de-o viață mistuită în câteva minute. De la jucăriile copiilor, la acoperișul casei, tot a ars! Singura bucurie este că nici un membru al familiei nu are probleme de sănătate cauzate de incendiu.

Rareș, băiatul mai mare al familiei care are 5 ani, ne spune că ,,a rămas fara telefon și fără televizorul său la care vedea desene animate", cel mai tragic pentru el a fost că au rămas efectiv pe drumuri, citez: "nu mai avem nimic, suntem săraci...." Bucuria lui Rareș este că frățiorul lui mai mic de 2 ani, împreună cu părinții săi sunt bine și că au scăpat măcar cu viață.

Lucas, fratele mai mic al lui Rareș, e prea mic să realizeze ce s-a întâmplat, plânge uneori că nu are la ce să privească desene animate. Chiar acum in prag de sărbători, când lumea normală își face planuri pentru Crăciun, familia Condrea.... căci despre ei vorbim, își doresc să își reconstruiască căminul, și așa cu greu construit...deoarece tatăl lucrează ca și constructor(zidar necalificat), iar mama lucrează ca ospătar, nu au un serviciu stabil și nu știu când și-ar putea reconstrui tot căminul.

Dupa incendiu, familia Condrea locuiește temporar, într-o cameră din casa părinților lui. Casa are doar două camere, in care trebuie să locuiască 6 suflete.

Au nevoie de materiale pentru reconstrucția casei arse, săparea fundației și înlocuirea branșamentului de curent. Mai este nevoie de: beton (ciment, pietriș, nisip), piatră pentru fundație, fier beton, material pentru zidarie( bca sau cărămidă), mortar pentru zidarie, cabluri electrice și grinzi de lemn pentru acoperiș, scandura, și învelitoare.

Mulțumim celor care deja au donat alimente familiei.

Și-au arătat disponibilitatea mai multe companii și organizații pentru a sprijinii acest proiect.

Ne bucurăm de orice ajutor primit: haine, jucarii pentru cei mici, mâncare, materiale de construcții....

Se pot primi donații în contul: RO68 RZBR 0000 0600 2205 5805 deschis pe numele CORPACI ANCA la RAIFFEISEN Bank

Pentru bunuri și materiale poate fi contactat la numărul de telefon 0771070078 sau 0732934853

De sărbători putem fi noi Moș Crăciun pentru o familie în mare necaz.

Putem să facem un adăpost pentru acești copiii??

Haideți să încercăm!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233