dobroge.tv

Live

Împreună şi dincolo de moarte! Livia a murit într-un accident, la câteva luni după ce iubitul ei a sfârşit tot între fiarele unei maşini: ''Sunt din nou împreună!''

Împreună şi dincolo de moarte! Livia a murit într-un accident, la câteva luni după ce iubitul ei a sfârşit tot între fiarele unei maşini: ''Sunt din nou împreună!''
04 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ies la iveală informaţii cutremurătoare în cazul tinerei care a sfârşit într-un cumplit accident ce a avut loc pe DN 2A, la intrarea în Andrășești. Georgiana Livia a avut parte de o moarte teribilă după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac şi a luat foc. Livia a rămas încarcerată între fiare și nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Ca o coincidenţă stranie, şi iubitul tinerei, Marian Daniel E., şi-a pierdut viaţa în urmă cu două luni, tot în urma unui accident de maşină.

NAȚIONAL. Lacrimi și durere după moartea cumplită a unei tinere șoferițe: „Drum lin spre cer, Livia”. VIDEO

Accidentul a avut loc joi seară pe DN 2A, la intrarea în comuna Andrășești, judeţul Ialomiţa. Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 21:30, salvatorii militari din cadrul Detașamentului Slobozia fiind solicitați să intervină la un accident rutier. În scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare, un SMURD, și două ambulanțe ale SAJ-Ialomița. Potrivit obiectivnet.ro, în momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, din nefericire conducătorul auto, persoană de sex feminin, de aproximativ 30 ani, fiind găsită carbonizată.

Potrivit observatornews.ro. Georgiana Livia era din localitatea Ciochina, județul Ialomița, și trecea printr-o suferinţă cumplită. Iubitul ei a sfârşit în vara acestui an, într-un accident de mașină produs în apropiere de Căzănești.

Moartea Georgianei a îndurerat o comunitate întreagă. Zeci d emesaje de condoleanţe au apărut pe reţelele de socializare.

"Dumnezeu sa o odihnească in pace! Sa ne rugam pentru sufletul ei... ".

"Dumnezeule...sunt socata! Nu-mi vine sa cred!!! D-zeu sa te ierte, fata frumoasa!".

"Nu-mi vine sa cred. Nu se poate așa ceva. Dumnezeu sa te ierte Livia!".

"Sunt complet socata, doar ieri am vorbit cu ea, si am avut o in masina mea, am adus o la serviciu! Nu am dormit toata noaptea! D zeu sa o odihneasca! Fara cuvinte!".

"Drum lin catre ingeri, Livia, acolo sigur iti vei gasi linistea! Condoleante familiei indurerate!".

"Doamneee nu-mi vine sa cred! De ce, doamne, o asa fată tânără și frumoasă. Dumnezeu sa te ierte, Livia!"

"Odihneste-te in pace, suflet zbuciumat si neinteles...Pacat"

"Nu cred asa ceva!Îmi e imposibil sa cred asa ceva ,știind ca nici Marian numai este, îmi e greu sa cred ! Sunt din nou împreună! DUMNEZEU SA O IERTE!"

Poliţiştii ialomițeni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233