dobroge.tv

Live

Orban: Localele nu vor fi amânate. Chițac este candidatul PNL pentru Primăria Constanței

24 iulie 2020
Publicitate

Alegerile locale nu vor avea de suferit din cauza pandemiei, cel puțin momentan. Este declarația premierului Ludovic Orban, care s-a aflat în vizită la Constanța. Premierul a vizitat centrala de la Cernavodă, șantierul naval și șantierul de reabilitare a cazinoului.

Aflat în vizită la cazinoul din Constanța, Orban i-a asigurat pe jurnaliști că alegerile nu vor avea de suferit, în ciuda creșterii numărului de cazuri de covid 19: „ne mobilizam la capacitate maxima. E prematur să discutăm despre o posibilă amânare a alegerilor. Vom face o evaluare epidemiologică a fiecărei activități în campania electorală. Evitând contactul direct se poate face campanie." 

Întrebat dacă susține o alianță cu USR, pentru primăria din Constanța, premierul a declarat că Vergil Chițac rămâne candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Constanța: "PNL este de centru dreapta. Până la proba contrarie nu știu alt partid cu asemenea activitate. Noi am ales un candidat. l-am ales pentru ca este un om de încredere, un adversar al PSD, pentru că ne-a arătat ca are prima șansă să câștige Primăria"

Alegerile locale care ar fi trebuit să aibă loc în luna iunie au fost amânate pentru 27 septembrie. Campania electorală va începe cu 30 de zile înainte, pe 28 august.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233