dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Continuă spectacolele în aer liber, la Teatrul Național de Operă și Balet

25 iulie 2020
Publicitate

Spectacolele în aer liber continuă pe litoralul românesc. Două reprezentații muzicale vor fi puse în scenă pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”. „O sole Mio” și „Musica Sempre Libera” vor fi interpretate în acest weekend. Intrarea este liberă.

Din cauza pandemiei de coronavirus, artiștii și actorii de pe litoral au fost nevoiți să se adapteze. Nu mai au voie să țină spectacolele în interior, așa că mulți dintre ei le-au mutat în aer liber.

Spectacolele oferite de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” sunt inedite. Soliștii și actorii joacă atât în fața teatrului, cât și de la balcon.

Prima reprezentație a fost „Magic Swing”, un concert cu muzica anilor 50, 60, 70 și 80. Mai exact este vorba de puterea magică a muzicii de a ne transporta în timp, în timpuri mai romantice decât cele pe care le trăim în prezent.

Seria spectacolelor continuă pe litoralul românesc. În acest weekend, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie în compania muzicii italienești.

În ultima zi a săptămânii, va avea loc concertul „Musica Sempre Libera”. Este un concert realizat de toți soliștii teatrului, program alcătuit din cele mai faimoase arii de operă, operetă, muzică de film, precum și cele mai populare și cunoscute șlagăre ale muzicii clasice .

Intrarea este liberă cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse în această perioadă.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233