dobroge.tv

Live

Șoferul beat, implicat în accidentul din Eforie, testat pozitiv pentru amfetamină

Șoferul beat, implicat în accidentul din Eforie, testat pozitiv pentru amfetamină
29 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Două persoane au ajuns la spital şi două maşini au fost avariate în urma unui grav accident ce a avut loc în urmă cu puţin timp, pe DN39, drumul care leagă localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

CITEȘTE ȘI: Accident grav între Eforie Nord şi Eforie Sud. Un BMW s-a făcut praf, două persoane au ajuns la spital - VIDEO

La fața locului bărbatul de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a stabilit că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, aparatul indicând o alcoolemie de 0,84 la mie. Ulterior, acesta a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv pentru amfetamină

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, și o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 52 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul de 39 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la momentul producerii accidentului, șoferul de 39 de ani se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Acesta a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv pentru amfetamină”, a transmis IPJ Constanța


Sursă foto: Eforie Online

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233