dobroge.tv

Live

O poliţistă s-a împușcat în cap după o ceartă cu soțul. Sabina a murit cu o zi înainte să împlinească 29 de ani, familia este şocată

O poliţistă s-a împușcat în cap după o ceartă cu soțul. Sabina a murit cu o zi înainte să împlinească 29 de ani, familia este şocată
31 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Braşov trece prin momente cumplite. Sabina, o poliţistă căsătorită de doar 3 luni şi jumătate, s-a sinucis cu o zi înainte de a împlini 29 de ani, cu arma din dotare. Tânăra a lăsat mai multe bilete de adio, potrivit observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, înainte să se sinucidă, Sabina şi soţul s-au certat pe tema intervenției unei cumnate în relație. Pentru a detensiona situația, soțul a plecat de acasă. A urmat un schimb de mesaje între ei, iar ea i-a trimis la un moment dat un mesaj în care a scris că știe ea ce are de făcut.

Mesajul l-a alertat pe soțul ei, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii. Bărbatul a luat legătura cu tatăl ei să o liniștească. Când au văzut că nu le răspunde la telefon, soțul și tatăl polițistei au mers la apartament, unde au găsit-o moartă, împușcată în cap. Lângă trupul neînsufleţit al tinerei, au fost descoperite mai multe bilete scrise de Sabina.

Soţul tinerei a intrat în stare de şoc. ”El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric”, a spus mama Sabinei. Cele două aveau o relaţie tensionată, iar de doi ani nu îşi mai vorbeau.

”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu”, a spus mama fetei, pentru observatornes.ro.

Tânăra lucra de cinci ani în poliţie. A avansat în grad de la agent de poliţie, la subofiţer şi, în martie anul acesta, a luat concursul pentru corpul ofiţerilor. În ianuarie, trecuse testarea psihologică obligatorie.

Pe 7 decembrie, Sabina a fost la poligonul de tragere şi nu a mai returnat pistolul, un Carpaţi. Nu avea voie să facă asta, arma ar fi trebuit să rămână în rastel, la locul de muncă.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe din locuinţa tinerei, iar cercetarea continuă în zilele următoare cu audierea apropiaţilor.

Sursă foto: antena3.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233