dobroge.tv

Live

Lucrările de pe strada Nicolae Grindeanu din cartierul Km 4-5 se apropie de final

10 ianuarie 2022
Publicitate

Lucrările edilitare au fost reluate în orașul Constanța. Încă de la primele ore ale dimineții muncitorii au intervenit cu utilaje pe strada Nicolae Grindeanu din cartierul Km 4-5. După ce strada și trotuarele au fost reabilitate, echipele municipalității acționează acum în vederea amenajării spațiului verde din zona blocurilor.

Lucrările edilitare de pe strada Nicolae Grindeanu din cartierul constănțean Km 4-5 se apropie de final. După ce au reabilitat strada și trotuarele, muncitorii au început să scoată pământul din jurul blocurilor pentru amenajarea spațiului verde.

În ciuda tuturor lucrărilor care s-au făcut în zonă, există constănțeni care nu sunt nemulțumiți de rezultat. Aceștia susțin că noul spațiu verde ar fi construit pe 48 de locuri de parcare care au fost desființate. Și deși plătesc taxa anuală, aceștia spun că le este tot mai greu să găsească un loc liber de parcare.

În fiecare noapte aici este un dezastru. E un dezastru de la parcări. Pentru că omul nu are unde să-și parcheze mașina. Au început deja să parcheze pe trotuar. Unde parchezi mașina? Unde o parchezi? Noaptea, la ora 23.00, când soția iese de la muncă și vine acasă. Unde parchează mașina?”, spune un constănțean.

Nu e gata încă. Nu știu, asta e problema. Ce să facem?”, spune un alt constănțean.

Astfel de lucrări se desfășoară în mai multe zone din oraș. Arterele de circulație sunt reabilitate, iar trotuarele modernizate. Șoferii, dar și pietonii sunt sfătuiți să fie atenți și să respecte toate indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233